crafty motherfucker

15 Tou

lomafiilareis
Huhheijaa, meikäläinen alkaa olemaan jo ihan lomafiiliksissä! Vielä tosin olis kolme tenttiä edessä, mutta nyt ei mietitä niitä. Ilouutinen numero yksi, sain sittenkin töitä! Jes! Ihaninta on kun ei tartte stressata rahajutuista, ne on nimittäin ehkä typerin tapa aiheuttaa itelleen finnejä. Pitäis vaan jaksaa luottaa siihen, et kyllä ne asiat aina järjestyy tavalla tai toisella.

Mutta takaisin asiaan. Lomafiilistely ilmenee mm. limejen kautta, joita on pakko tunkea joka päiväiseen aamusmoothieen ainakin puolikas, mielellään kokonainen. Vesilasillinen vaatii myös pari siivua sekaansa. Yhdistän limen tuoksun tosi vahvasti mojitoon ja heti tuntuu jotenkin helpommalle herätä, hehheh.

_MG_3368
Tässä mun uus lempparikoru, tein sen äsken itse. Simpukan palasen oon joskus teini-iässä raahannut joko Ausseista tai Fijiltä, ketju löytyi komerosta. Mulla on tommoisia epämääräisiä simpukan jämiä enemmänkin, saa nähdä jospa niillekin keksisi jotain käyttöä. Välillä toivon, että istuisin jonkun älyttömän perinnön päällä, jolloin mulla jäisi aikaa esimerkiksi vaan kaiket päivät näperrellä huvikseen koruja ja mitä lie, joita möisin sitten vaikka etsyssä.

_MG_3380
Jos limet tai simpukkankuori kaulassa ei vielä täysin vakuuttaisi mua siitä, että loma on lähes käsinkosketeltavissa, saisi viimeistään tämä Body Shopin kookosvartalovoi vaihtamaan vapaalle. Ah kookos ja lime, teitä kun saisin haistella ikuisesti. Enkä esim. ollenkaan kissankakkaa, joka on tässä taloudessa toisinaan aika dominoiva odööri.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: