vastauksia

14 Hel

Mitä sun käsissä lukee?
Oikeassa Elina, vasemmassa Mauri. Ne on äiti ja iskä.

Entäs tatuointihaaveita tulevalle?
Haaveita on, mutta tarkoitus ei ole nyt lähiaikoina ottaa mitään uutta. Tahdon säästellä ihoa oikein hyviä kuvia varten, ois harmi jos esim. haluaisin joskus ottaa lapsen kunniaksi tatuoinnin vanhempana ja sitten olisinkin jo parikymppisenä kerennyt täyttää kaikki parhaat paikat.

Onko peuratatuoinnillesi jokin tarina tms?
Eipä oikeastaan, tykkään vaan peuroista hulluna, ne on hienoja eläimiä ja pari vuotta sitten mulla oli jättimäinen peuranrakennusprojekti ja siitä lähtien oon kahminut peuroja ympärilleni. Kuulostaapas pöhkölle.

Mitä kieliä osaat puhua?
Suomen lisäksi englantia, ruotsia välttävästi ja ranskaa muutamia lauseita.

Mikä on kivoin kaupunki missä oot ikinä käyny ja miksi?
Tää on tosi vaikee. Sanon Melbourne, mutta se johtuu varmaan osaks siitä, että siihen kaupunkiin oon päässyt tavallaan ”käsiksi” parhaiten ja voisinkin kuvitella joskus taas vielä asuvani siellä. Ihmiset ja yleinen ilmapiiri on miellyttävä, ilmasto on sopivan ’viileä’ muuhun Australiaan verrattuna ja ratikoilla pääsee kätevästi paikasta toiseen. Itse keskustan aluekin on tosi kiva ja hyviä kauppoja vaikka millä mitalla, mutta eniten tykkään kuitenkin St. Kildan alueesta, meri on ihan vieressä ja kivoja kahviloita ja pikku putiikkeja on vaikka kuinka.

Mihin maihin matkustaisit nyt jos voisit?
Rehellisesti, minne vaan. Jenkeissä olis kiva kierrellä pidemmän aikaa, Euroopassa suuntaisin Ranskaan, Englantiin, Irlantiin, Portugaliin, Saksaan, kaikki käy! Myös kunnon Aasia-turnee olis niin jees. Ausseihin oon valmis lähtemään myös aina. Uudessa-Seelannissa tahtoisin myös käydä uudestaan, viimeksi siellä satoi koko reissun ajan.

Voitko kuvitella asuvasi joskus ulkomailla?
Voisin kuvitella muuttavani joksikin aikaa ulkomaille, mutta luultavasti palaisin ennemmin tai myöhemmin Suomeen.

Mikä on kaikkein kivointa musiikkia?
Tykkään esim. Cat Powerista, Feistista, She&Himista, Los Campesinosista, Velvet Undergroundista, Joose Keskitalosta, Vampire Weekendista ja yleisesti ottaen vois sanoo, että kaikesta minkä tahtiin on hyvä pyöräillä :D Myös esim. Wes Anderssonin leffoissa on AINA hyvät musiikkivalinnat!

Mikä haluat olla isona? :)
Onnellinen. Ja tehdä työtä josta nautin, jotain missä visuaalisuus on tärkeässä osassa.

Millaisia tulevaisuuden haaveita sinulla on, esim. työstä, perheestä yms?
Toivon lähitulevaisuudessa pääseväni opiskelemaan ja muuttavani Helsinkiin. Haaveilen olevani taitava työssäni ja saavani siitä iloa, mitä se työ sitten tuleekaan olemaan. Haaveilen olevani onnellinen ja pysyväni terveenä. Saavani matkustaa ja rakastaa paljon. Jos joskus saan lapsen, toivon että siitä tulee hyvä tyyppi ja että saan antaa sille haluamani nimen :D Jossain vaiheessa tahdon corgin, ne on niin iloisen näköisiä aina. Toivon kovasti, että mummona mulla on kirkkaat silmät. Kirkassilmäiset mummot on söpöjä.

Mulle on käynyt epäselväksi että mitä tarkkaan ottaen opiskelet/missä oot töissä?
Opiskelen audiovisuaalista viestintää amiksessa ja oon töissä mainostoimistossa.

Aijotko hahttp://www.metropolia.fi/fileadmin/user_upload/Hakutoimisto/Kevät_2012_nuko/ennakkotehtävät_2012/grasu_2012.pdfkee tänä keväänä jonnekin opiskelee, minne?
Aijon hakea Metropoliaan opiskelemaan graafista suunnittelua.

Mitä teet vapaa-ajalla?
Katon leffoja ja hyviä sarjoja, luen, valokuvaan, vietän aikaa kavereiden, Eetun ja äitin kanssa, rapsuttelen kissoja, roikun hiustenhoitofoorumeilla ja nukun päikkäreitä. Keväämmällä käyn juoksemassa.

Mitä kaikkia tv-ohjelmia katsot/seuraat?
30 rockia, Modern Familya, Parks and Recreationia, Gleeta, Gossip Girlia, Mad Menia, Californicationia, Skinssia, Frasieria ja Gilmore Girlsia.

Onko sulla paljon kavereita?
Ei oo, oon tosi huono tutustumaan uusiin ihmisiin, eikä ne yleensa tahdo tutustua muhun koska näytän kuulema ylimieliseltä. Tosi tyhmää :( Onneks mulla on kuitenkin pari hyvää ystävää, eikös laatu korvaa määrän?

Millaisista ihmisistä tykkäät (siis millaisiin tutustut mieluiten jne)?
Kilteistä, positiivisista, hauskoista ja suoraselkäisistä ihmistä, joiden kanssa mulla on jotain yhteisiä kiinnostuksen kohteita.

Mitä piirteitä ihmisissä et voi sietää?
Jatkuvaa valitusta, epäluotettavuutta, aikaansaamattomuutta ja kapeakatseisuutta.

Onko sulla ollut koskaan ongelmia syömisen kanssa, syömishäiriöitä tai muuta?
Mitään diagnooseja en oo saanut, mutta sanotaan nyt vaikka, että eipä mun suhde ruokaan aina oo ollut kovin terve.

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi? Mihin olet, mihin et?
Riippuu tosi paljon päivästä ja ihon kunnosta. Kokonaisuudessaan oon ihan tyytyväinen. Tykkään tällä hetkellä mun kropasta, eritoten jaloista. Aknearvet on inhottavat ja välillä nenä aiheuttaa ärsytystä. Eniten toivon, että hiukset olisivat pidemmät.

Lempiherkut?
Jäätelö, tuoreet marjat ja salmiakki. Donitsit on kans jees. Ai jumbe nyt iski kauhee herkkunälkä!

Kirjoitit joskus ihosi hoidosta, miten se projekti menee?
Ihan kivasti, mitä nyt menkkojen aikaan hyökkää pari finniä yhtäaikaa ihan puskasta, mutta muuten all is good. Yritän välttää valkoisia jauhoja ja sokeria, sekä maitotuotteita. Herkkulakko ei oo kyllö viime päivinä oikein pitänyt, ei musta oo semmoisiin..
Toivon että kesä auttais arpia vaalenemaan, ne on isoin ongelma mun naamassa tällä hetkellä.

Millaisista kirjoista pidät?
Tykkään mm. Erlend Loen, Haruki Murakamin ja Jonathan Safran Foerin kirjoista.

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla
Pohdiskeleva, avoin, omistautunut.

Minkä asian muuttaisit itsessäsi jos voisit?
Vähentäisin ujouden määrää. Ja vaihtaisin itelleni täydellisen kuulaan ihon.

Mikä on tuon kissan nimi, onko se sinun?
Minunhan se, Väinö nimeltään. Toisen kissan nimi on Eino, mutta se ei tykkää poseerata.

Mikä on lempivuodenaikasi?
Kevät, juuri ennen kuin se taittuu kesäksi ja alkusyksy, kun puut alkavat vaihtamaan väriä ja aamulla ilma on kirpsakka.

Jos pitäisi mennä jonkun julkisuuden henkilön kanssa naimisiin, kenen kanssa menisit?
Tää on helppo, Ryan Goslingin.

Uskotko jumalaan?
En.

Ällöin eläin?
Semmonen sammakko joka vapauttaa poikasensa oman selkänsä läpi ja on sen jälkeen semmonen oksettava kraaterikasa, YÄK! Kerran nähtiin semmonen Alisan kanssa jossain luotodokkarissa ja se on ollut suuri kauhun aihe siitä lähtien :D en mä kyllä torakoistakaan välitä.

Kiroiletko paljon?
En omasta mielestäni, mutta saatan mä kyllä kiroillakin. Ainakin kiihtyneenä, ja varsinkin jos paasaan jostain asiasta läheisille kavereille.

Oletko onnellinen? Miksi/Miksi et?
Koen olevani melko onnellinen, mutta luultavasti voisin olla vielä onnellisempi. Voisi auttaa, jossei joka hetki tarvitsisi stressata rahasta. Vaikka kyllä mä aika lunkisti otankin, niin ei semmoinen turvattu rahatilanne haitaksi olisi.

Käytätkö piilareita?
Mun pitäisi tilata niitä pian! En oo nyt käyttänyt aikoihin, aina jos kuvissa oon ilman laseja niin rillit on joko kädessä tai ihan vieressä. Niistä vaan tulee monesti ikäviä heijastuksia, niin otan mieluiten kuvia varten ne pois.

Missä sä asut?
Jyväskylän keskustassa.

Lempiblogit?
Tän hetken lempparit on Niotillfem, Kaikki mitä rakastin, A Beautiful Mess, Hannah and Landon ja The Beauty Department. Lisäksi luen monia indiedaysin blogeja ja muita Suomen suosituinpia.

Miten pysyt lämpimänä talvellakin mekoissa?
Sukkahousut!! ja monta kerrosta. Mun kokemusten mukaan mekkoihin on lämpösempi pukeutua kuin esim. farkkuihin, ei sinne mahu läheskään niin paljoa sukkiksia alle! Mulla on tällä hetkellä käytössä kolmet päälekkäiset: yhdet villaiset, yhdet paksut ja perus mustat perussukkikset. Ei tuu kylmä :D

Mistä saat vaikutteita tyyliisi?
Leffoista, sarjoista, blogeista ja lehdistä lähinnä.

Vaatekappale, jota et suostuisi käyttämään?
Huorabuutseja, fiorellafarkkuja tai reisitaskucamohousuja, hyiii.

Mistä ostat vaatteesi?
Lähinnä ihan vaan H&M:ltä ja muista ruotsalaisista ketjuista, kirppareilta. Jonkin verran tilaan netistä ja aina matkoilta tarttuu jotain kivoja mekkoja.

Tykkäätkö vintagesta?
Tykkään, tykkään! Parasta yhdisteltynä johonkin tuoreeseen. Niin vaatteissa, kuin sisustuksessakin.

Tykkäätkö korkokengistä?
Tykkään niitten ideasta, siitä että ne on nättejä ja hoikentaa ja pidentää sääriä. En mä niitä osaa kuitenkaan käyttää arkena, ettei sitten oo semmoiset tosi hyvät jalassa.

Julkkikset/muut henkilöt joilla on mielestäsi kiva tyyli?
Zooey Deschanel, Alexa Chung, Kristen Dunst, Jane Birkin ja Blair Waldorf on semmosia joiden tyyli iskee. Haha kai Blair lasketaan tohon muut henkilöt kohtaan? Sovitaan niin.

Mistä löydät noin jumalaisen ihania korvakoruja?
No esim ne teepannukorvikset oon tilannut netistä This Charming Girlilta, siellä on muutenkin paljon ihania koruja, kandee käydä kattoo!

Onko kivaa?
On kivaa! Huomenna on vapaapäivä ja tänään ystävänpäivä, mikä sen parempaa?

Advertisement

11 vastausta kirjoitukseen “vastauksia”

 1. minski 15 helmikuun, 2012 klo 7:53 am #

  Gorgi=corgi

 2. Janita 15 helmikuun, 2012 klo 9:21 am #

  kiitti korjauksesta :) pitihän sinne tietenkin jäädä typoja, vaikka koitin tarkistaa..

 3. A 15 helmikuun, 2012 klo 3:18 pm #

  Haa haet samaan paikkaan ku mä. Kivat ennakkotehtävät eikö? Lähinnä toi supersankarihomma.

 4. Janita 15 helmikuun, 2012 klo 3:35 pm #

  On mielenkiintoset ennakkotehtävät, mutta myös suht haastavat. Se supersankarisarjisjuttu on kyl kiva! Harmi vaan, ettei saa käyttää ollenkaan tekstiä. Heti alko pyörimään ideamylly kun tehtävät aamupäivällä kurkkasin, jännnää! Ehkä nähään pääsykokeissa!

 5. MademoiselleSaara 15 helmikuun, 2012 klo 8:24 pm #

  Joose Keskitalo! mä en hirveest tykkää sen musiikista, mut oon kyl nähny sen livenä:D
  Ja mun mielest sussa on aika vahvat kontrastit. Meinaan ku sä pukeudut tosi tyttömäisesti ja vaikutat aika kiltiltä (etkä todellakaan vaikuta ylimieliseltä!), mut sit sul on kuitenki tatuointeja, joitten ajatus on kyllä tosi kaunis, mut silti:)!! Sä oot mielenkiintonen ilmiö:D!

 6. Milk 15 helmikuun, 2012 klo 10:28 pm #

  Niin, tatuoinnithan ei voi olla tyttömäisiä eikä kilteillä ihmisillä missään nimessä ole tatuointeja. ;) On se nykyaika jännä..

 7. Janita 15 helmikuun, 2012 klo 10:40 pm #

  MademoiselleSaara: Hmm, mun mielestä tatuoinnit ei oo mitenkään ristiriidassa mun persoonan ja tyylin kanssa. Ajattelumalleja on toki monia, mutta itse ajattelen tatuoinnit vain yhtenä itseilmaisun väylänä, eikä mielestäni pelkästään tatuoinnin omistaminen kerro ihmisestä mitään, vaan ennemminkin se, mitä tatuointi esittää :) kiva kuulla etten vaikuta ylimieliseltä, en tiiä miksi jotkut sanoo niin.

  Milk: hahaa, näinhän se menee!

 8. Roosa 16 helmikuun, 2012 klo 12:09 am #

  oi ehkä ihanin musiikkimaun määritelmä tuo ”kaikki minkä tahtiin on hyvä pyöräillä” ! :–) missä muuten oot ottanu nuo tatuoinnit tai siis kuka ne on tehnyt jne? tiiän jo millasen tatuoinnin aion ottaa mutten tiiä että missä… :/

 9. Janita 16 helmikuun, 2012 klo 12:14 am #

  Roosa: oon ottanut kaikki tatuointini Antti Mäkisellä, joka nykyään työskentelee yliopistonkadulla 44 tattoossa. Voin kyllä suositella lämpimästi, muutkin tutut on käyneet siellä ja yhtään rumaa Mäkisen tekemää leimaa en oo nähnyt :)

 10. elmis 16 helmikuun, 2012 klo 8:07 pm #

  musta on jotenkin ihanaa, että vaikutat ulkopäin semmoselta kiltiltä naapurintytysyltä, mutta sitten kun heittää vaatetta pois niin selkä puolelta paljastuu HILLITÖN peura! <3 ;__;

 11. Janita 16 helmikuun, 2012 klo 8:18 pm #

  elmis: Haha jep siellä oottaa semmonen ylläri :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: