vahinkoja sattuu

11 Elo

20110810-235626.jpg
20110810-235619.jpg
20110810-235603.jpg

Eilisen vaatteet, ei sen ihmeellisempää. Olen näköjään jo aivan syksyissäni, syksyfiiliksissä. Kissat tuntuvat rakastavan sohvaa. Se on hyvä juttu, paitsi kynsimishetkellä. Pitäisi varmaan leikata niiden kynnet.

Oon muuten ihan äärettömän kömpelö, vai olenko jo maininnut siitä? Siis paitsi sosiaalisesti, myös ihan fyysisesti. Kaadan kaiken päälleni, etenkin kuumat juomat. Tänään kaatui täysi kahvimukillinen ja toissapäivänä oli teet pitkin poikin. Puhelinkin reistailee, koska kaadoin vahingossa vesilasin sen päälle. Kahdesti. Portaissa mun on oltava erityisen tarkka. Kerran kaaduin tasaisella maalla pyörän kanssa. En siis ajanut sitä, vaan talutin. Ja ihan selvinpäin.

 

p.s. Teidän lukijoiden määrä on nyt viime päivinä moninkertaistunut. Tää on musta nyt aika jännää. Jännää ja kivaa. Kiitos siitä kuuluu kokonaan Natalle, kiitos paljon! Ja tervetuloa jokaiselle, joka tänne tiensä löytää. Jokainen on tervetullut, ihan tasapuolisesti ja kivasti.

Advertisement

2 vastausta kirjoitukseen “vahinkoja sattuu”

  1. Lotta 11 elokuun, 2011 klo 3:48 pm #

    Mäkin kuulun kömpelöiden tarkasti valikoituun jengiin. Joku kysyi multa joskus, olenko kävellyt seinään. Joo oon, ja ikkunaan, lyhtypylvääseen, roskikseen, postilaatikkoon, mopoautoon, polkupyörään, kissaan, hevoseen ja aika montaa kanssaihmistä päin.

    Mut haluan uskoa et se johtuu vain syvistä ajatuksista.

  2. Janita 11 elokuun, 2011 klo 4:10 pm #

    Haha mainiota, kömpelyys on todistetusti taitolaji sekin. Näistä sun törmäilyistä tulikin mieleen yksi kerta, kun kävelin päin betoniporsasta ja kaaduin sen ylitse naama edellä asfalttiin. Silloin hävetti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: